Over mij

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over mij

Welkom bij Hair Moments

De gezelligste en meest knusse dames & heren kapsalon in Best.       
       Over mij      

Hair Moments is een dames & heren salon in het altijd gezellige Best. Met twee knipstoelen en een luxe massagewasstoel, staat een persoonlijke behandeling bij Hair Moments centraal en zelfs de kleine dametjes en heertjes zijn er meer dan welkom.

Na jaren in een aantal salons in Den Haag te hebben gewerkt en in verschillende rollen, werd het tien jaar geleden tijd voor een eigen stek. Met Hair Moments is voor mij een droom uitgekomen en kan ik iedere dag doen waar ik mijn passie van heb gemaakt, het maken van mooi haar. Om mijzelf scherp en up to date te houden, volg ik elk jaar verschillende trainingen en demonstraties. Zo weet ik precies wat de trends zijn en kan ik mijn klanten de beste en meest passende adviezen geven voor een look die het beste bij ‘jou’ past.
 
Ik werk met de mooie producten van Maria Nila, een bewuste keuze aangezien deze 100% vegan ,sulfaat en parabenen vrij zijn, een trend die we veel tegenkomen in de haar branche. Klanten zijn zich steeds bewuster van het milieu en de ingredienten van haarproducten, met een 100% vegan haarlijn dragen wij deze bewustwording uit.
Ook de mooie producten van Trinity verkoop ik in de salon  deze zijn exclusief voor verkoop in de salon en zijn niet online te koop .
Voor de mannen is er Tailors een heerlijke mannenlijn met verschillende shampoos ,waxen ,salt spray en gels.
Tevens krijg je bij mij in de salon persoonlijke uitleg in de verschillende producten en krijg je jouw verzorging op maat, iets wat online niet mogelijk is.

Om je look compleet te maken met een mooie make-up, heb ik een hele fijne samenwerking met ’Gigi Bowmer ‘, Make up artist Benelux bij Estee Lauder. Vraag naar de persoonlijke mogelijkheden of bel gerust eens op als je vragen hebt aan Gigi.

Om het maken van een afspraak voor mijn klanten nog makkelijker te maken, heeft Hair Moments een online afspraken systeem en kan je heel gemakkelijk 24/7  je eigen afspraak inplannen de button staat op de hoofdpagina .
 

Dit jaar heeft Hair Moments een Gold Award gewonnen in onze gemeente en zijn we door de klanten beoordeeld met een 9 of hoger!

Share our website